L’Ajuntament de Bétera disposa d’un nou i gratuït servei de Mediació (MEDIAPROP) per a tota la ciutadania. Aquest servei està subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

L’oficina MEDIAPROP de Bétera, sorgeix després de la signatura d’un conveni amb el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València -ICAV-, i suposa la posada en marxa d’un servei prestat per mediadors, experts professionals en les diferents matèries, que atendran la ciutadania en la resolució dels seus conflictes.

Aquest servei no suposa cap cost per als beneficiaris.

La regidoria municipal de Serveis Jurídics va organitzar per a ahir dimecres, 21 de setembre, una xarrada informativa per a donar a conéixer el servei entre la població, així com també entre els treballadors i treballadores del Consistori.

Aquesta xarrada va donar inici al voltant de les 18.00 hores en el Saló de Plens.

Cal recordar que l’Oficina MEDIAPROP està oberta tots els dimecres en horari de 17.00 a 19.30 hores i els divendres de 10.00 a 13.30 hores per a atendre a tots els veïns i veïnes que ho necessiten. Aquest servei s’ofereix en les dependències municipals de l’edifici d’Urbanisme (C/ Les Mases núm. 26) , i es pot utilitzar de manera gratuïta sol·licitant cita prèvia a través del mail: mediaprop@betera.es.

La mediació és aplicable a tots els àmbits de la societat, es pot utilitzar per a resoldre conflictes de tipus familiar, veïnal, contractual, escolar, laboral i mercantil, entre altres.

A continuació, oferim algunes imatges de la jornada d’ahir. En el nostre informatiu del canal YouTube “Bétera a la setmana” podreu veure aquest divendres també un vídeo resum.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia