Aquest divendres, la nostra redactora Carmen Sorlí s’ha assabentat de primera mà d’una estafa. Mentre estava a Electrodomésticos Broseta Tien 21, ha escoltat com un home major del poble contava que unes persones havien anat a la seua casa per a canviar-li una goma del gas i fer-li la revisió i li havien dit que anaven de part de la citada botiga d’electrodomèstics. Per aquesta revisió li havien cobrat 200 euros. L’home estava contant-ho apenat i demanant disculpes per haver-se fiat.

Per la seua banda, un dels propietaris de la botiga ens ha contat que aquest home no era l’únic. Doncs, segons el citat gerent d’aquest comerç, aquesta setmana ja li han cridat 3 o 4 persones contant-li que havien anat a les seues cases dient-los que anaven en nom d’ells a realitzar aquests treballs. També ens ha comentat que a cada veí els demanaven una xifra de diners, ja que a una dona li havien demanat uns 135 euros.

La nostra redactora li ha preguntat si podíem publicar-ho al diari perquè les veïnes i veïns del municipi siguen coneixedors d’aquest assumpte i ens ha donat el seu consentiment. En aquest sentit, vol que la gent a la qual li passe aquest fet, abans de deixar-los entrar s’acoste o cride directament a la tenda, ja que aquesta botiga no actua mai d’aquesta manera, sense ficar-se primer en contacte directament la gerència.

Des de Betera.com també volem fer una crida a tota la població perquè estiga alerta amb aquesta classe d’estafes tant si mencionen a aquesta botiga com altra.

A més, també cal estar atent a totes eixes telefonades, correus, Whatsapps o SMS on es demanen contrasenyes, codis, enllaços estranys, etc. encara que pareguen creïbles. Recordeu que un banc o una institució mai demana contrasenyes ni dades d’aquesta classe via telefònica o correu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia