La regidoria municipal de Joventut de Bétera ha organitzat un taller dirigit a totes i tots els nostres joves interessats en el Pacte Verd Europeu.
Aquest taller està format per diferents activitats en les quals participaran membres de la societat civil, empresaris de la indústria sostenible i joves compromesos amb el medi ambient. També es duran a terme activitats exclusivament per als centres educatius.
Des del Consistori de Bétera s’anima a tots els joves beterenses a participar en aquesta estratègia de creixement perquè visquem de forma més sana i les nostres empreses siguen més innovadores.
I és que es deure de tots col·laborar en aquesta transició i aprofitar les oportunitats que brinda Bétera amb el Pacte de Verd Europeu.
Les activitats van donar inici aquest dijous, 22 de setembre, en el saló de Plens de l’Ajuntament de Bétera, al voltant de les 17.30 hores. Aquesta primera activitat va consistir en una taula redona i taller de tèxtils reciclats. La jornada va estar dirigida a xiquetes i xiquets de 05 a 13 anys d’edat acompanyats d’un adult. Va haver-hi berenar per als participants de la taula redona. En aquesta, van estar presents membres de la societat civil i política de Bétera, empresaris de la industria sostenible i joves compromesos amb el Medi Ambient.
La pròxima activitat es desenvoluparà del 03 al 07 d’octubre en els centres educatius. Es tracta d’un taller sobre bioconstrucció, agricultura ecològica i crowdfarming. Posteriorment, el 28 d’octubre, hi haurà un debat on joves, xiquetes i xiquets debatran temes sobre la sostenibilitat i el Medi Ambient del municipi. Aquesta tercera activitat tindrà lloc, a les 17.30 horas, en el Saló de Plens del Castell de Bétera.

A continuació, oferim algunes imatges de la jornada d’ahir. En el nostre informatiu del canal YouTube “Bétera a la setmana” podreu veure aquest divendres també un vídeo resum.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia