L’Ajuntament de Bétera ha contractat un total d’11 veïns i veïnes a través dels programes de Foment d’Ocupació EXPLUS (Avalem Experiència Plus) i EMPUJU. Tots dos programes estan cofinançats per la Generalitat Valenciana en el marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana amb un import total de subvenció rebuda que ascendeix 168.178,78 €.

Fa uns dies, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat de la regidor d’Ocupació, Mónica Martín, van donar la benvinguda a aquests ciutadans i ciutadanes que han començat a prestar els seus serveis en el Consistori aquest mes de setembre.

A través del programa EMPUJU s’ha contractat un total de 4 joves menors de 30 anys durant 12 mesos, a jornada completa, que prestaran serveis com a Peons de Neteja Viària per a exercir funcions específiques de suport a la Brigada municipal.

D’un altre costat, dins del Programa EXPLUS destinat a majors de 30 anys s’han contractat un total de 7 persones que prestaran serveis com a auxiliar administratiu i netejador/a d’edificis públics.

Les auxiliars administratives, contractades durant 12 mesos a jornada completa faran treballs corresponents a la seua categoria professional en els departaments de Padró i Registre, Serveis Jurídics, Recursos Humans, Urbanisme, Medi Ambient i Drets Socials. D’igual manera s’ha contractat una persona que complementarà el servei de neteja de diferents dependències municipals.

Amb aquestes actuacions es pretén millorar l’ocupabilitat dels participants i procurar-los una pràctica professional al mateix temps que es doten a les corporacions locals de recursos addicionals que contribueixen a millorar els serveis municipals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia