Des de la regidoria municipal d’Educació de l’Ajuntament de Bétera ha impulsat la consulta pública per a la posada en marxa del Programa de Cursos i Tallers d’Enriquiment Personal per a persones adultes del municipi.
D’aquesta manera ha presentat el qüestionari per al curs 2022-23 que inclou un llistat de propostes amb l’objectiu de conèixer els interessos i les preferències del veïnat adult de la localitat de Bétera.
Les persones interessades podran participar en aquest qüestionari fins al 30 de setembre, inclós. Podeu descarregar el qüestionari a través del següent enllaç: https://www.betera.es/…/cmfpa-cursos-talleres…
Una vegada emplenat el qüestionari, es dipositarà, sense tràmit de procediment de registre d’entrada, a la consergeria municipal situada al c/ José Gascón Sirera, núm. 9, en horari d’oficina.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia