Bétera celebra hui el Dia Mundial del Turisme que enguany té com a lema “Repensar el Turisme”.
Per aquest motiu, l’Ajuntament del municipi ha preparat una proposta per a traslladar-se fins a València Camper Park per a celebrar aquest dia amb la jornada els nous nòmades del turisme el turisme en autocaravana.
Aquesta jornada tindrà lloc el pròxim dimarts, 27 de setembre a València Camper Park (C/Universo S/N, Bétera). La jornada se inaugurarà a les 18.00 hores.
Des de l’àrea municipal de Turisme de l’Ajuntament de Bétera es vol presentar un cas de turisme d’èxit en el nostre municipi, València Camper Park (https://valenciacamperpark.com/) és un càmping amb àrea d’autocaravanes, gestionat de manera sostenible, que atrau a un turisme internacional que busca el contacte amb la naturalesa i amb els costums i la cultura de les comunitats locals des del respecte. Els assistents tindran l’oportunitat de visitar les seues instal·lacions, guiats pel seu gerent, Eugenio Monge.
L’activitat serà gratuïta. Qui desitge informarse i/o reeservar podrà fer-ho a través del següent enllaç: auxiliar.turismo@betera.es.
En 1979, l’Organització Mundial del Turisme (OMT) va proclamar el 27 de setembre com el Dia Mundial del Turisme, per a commemorar l’aniversari de l’aprovació dels seus Estatuts.
La declaració d’aquest dia va tindre lloc en la localitat espanyola de Torremolinos. La data es considera a més apropiada perquè coincideix amb el final de la temporada alta de vacances de l’Hemisferi Nord, i el començament en la meitat sud.

Cada any, el Dia Mundial del Turisme se centra en un tema o lema per a treballar sobre ell. En 2022, la campanya és: “Repensar el Turisme”.

En 2022 el turisme i els viatges han superat les expectatives. La fi de les restriccions en molts països i l’augment de la confiança dels consumidors són importants factors perquè el sector cresca a major ritme que l’esperat.

Al maig de 2022 l’Assemblea General de l’ONU va celebrar un debat especial sobre el Turisme, i és que el sector és considerat com un pilar fonamental del desenvolupament i el creixement, i està en l’agenda de tots els governs i organitzacions internacionals.

A més, el Turisme s’adapta a la crisi climàtica. Per això més de 450 organitzacions han signat la Declaració de Glasgow, un document que recull una sèrie de compromisos per a accelerar l’acció climàtica en l’àmbit del turisme.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia