(EFE).- La Secció Segona de l’Audiència Provincial de València jutjarà aquest dijous a una dona acusada d’haver agredit brutalment, en companyia d’un tercer que no ha sigut identificat, a un ancià per a robar-li 1.200 euros a Benaguasil.

Segons consta en l’escrit d’acusació del fiscal, al qual ha tingut accés EFE, la dona i l’altre agressor no identificat van acudir a l’habitatge de la víctima, de 79 anys i li van demanar diners quan es disposava a entrar al seu domicili.

“Davant la negativa d’accedir al sol·licitat, l’home li va propinar en el rostre diversos colps que van deixar a Francisco atordit en el sòl. Aquest moment va ser aprofitat per la processada i per l’home per a entrar en el domicili i sostraure-li 1.200 euros, que l’home tenia dins de la seua cartera en la planta superior i que acabava de cobrar de la pensió, per a tot seguit eixir corrent de l’habitatge”, detalla el fiscal.

L’agressió va provocar a la víctima diversos traumatismes al cap i un *ictus isquèmic, que li impedeix “una activitat útil en quasi totes les funcions socials i interpersonals diàries”.

El fiscal reclama una condemna de quatre anys de presó pel robatori i huit per les lesions, a més d’una indemnització de 18.000 euros per les ferides i de 102.662 euros per les seqüeles, a més de la devolució dels 1.200 euros robats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia