Del 15 al 30 de setembre estan obertes les inscripcions al programa Unisocietat de Bétera, eixos dos dies inclusives. Així que, hui divendres és l’últim dia per a formalitzar les citades inscripcions.

Les inscripcions es deuran formalitzar de manera presencial per registre d’entrada, situat en C/ José Gascón, nº9, en horari d’oficines de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores i dimecres de 17.00h a 19.30 hores o per la seu electrònica, en el següent enllaç; https://sede.betera.es/sede/catalogotramites.do?opcion=detalle&idapl=4&ent_id=1&idioma=5

Els requisits per a inscriure’s és tindre 30 anys o més i, no fa falta tindre estudis previs.
Es pot obtindre més informació en el següent enllaç: https://www.betera.es/va/pagina/programa-unisocietat.

Programa conveniat entre l’Ajuntament de Bétera y la Universitat de València dirigit a les persones adultes, majors de 30 anys amb interessos d’ampliació, enriquiment i actualització dels seus coneixements i formació personal.

Inclou un conjunt d’activitats ric i divers que comprèn cicles de conferències impartides per especialistes de la Universitat de València, exposicions temàtiques, visites formatives i cursos presencials impartits per professors de la Universitat de València.

Unisocietat és un programa conveniat entre l’Ajuntament de Bétera y la Universitat de València dirigit a les persones adultes, majors de 30 anys amb interessos d’ampliació, enriquiment i actualització dels seus coneixements i formació personal.

Aquesta formació inclou un conjunt d’activitats ric i divers que comprèn cicles de conferències impartides per especialistes de la Universitat de València, exposicions temàtiques, visites formatives i cursos presencials impartits per professors de la Universitat de València.

Unisocietat sorgeix del ferm compromís de l’Ajuntament de Bétera per la formació al llarg de la vida amb el suport de la Universitat de València.

Unisocietat a Bétera presenta diversos continguts distribuïts entre:

-Les assignatures troncals. Són quatre per curs, amb 24 hores cadascuna. Garanteixen una introducció bàsica a diverses matèries; Música, Art Valencià, Física i Psicologia.

-Les conferències. Cicle que inclouen una oferta variada de temes d’interés general.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia