L’Ateneu de Bétera continua amb les seues diverses activitats per a aquesta nova temporada. En aquest sentit, per al mes d’octubre hi ha preparat diferents propostes.

D’una banda, aquest diumenge arrancava una nova passejada per la Calderona. Així, la proposta per a hui, 02 d’octubre, ha sigut la el barranc de Marianet també conegut com barranc dels Tramussos. Aquest barranc naix molt a prop del Coll del Llentiscle i desvia el seu cabal, en dos.

D’altra banda l’Ateneu també ha presentat el Taller de Guitarra amb què inicia el projecte Aula de Músiques del Mediterrani, destinat a promoure activitats de foment de les músiques d’arrel. Aquesta formació estarà impartida pel professional Kike Naval.

Així mateix, dimarts 04 d’octubre tornaran les Xarrades de Geografia i Història, de la mà de Joan Sanxis. Les classes tindran lloc els dimarts de 16.30 a 18.30 hores i són gratuïtes per a les persones associades. Les no associades han de fer una aportació mensual de 5 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia