El president de la Generalitat, Ximo Puig ha anunciat una nova convocatòria del programa Bo Viatge, així com la pròrroga de l’ajuda dirigida al turisme social en 2023, amb la finalitat de mantindre l’ocupació i donar suport a la desestacionalització del turisme.

Així ho ha manifestat en l’acte de lliurament dels Premis Turisme Comunitat Valenciana que la Generalitat concedeix anualment per a reconéixer persones, entitats i institucions que hagen destacat per la seua tasca en favor del turisme.

Durant la seua intervenció, el president ha qualificat el turisme de “peça clau del desenvolupament present i futur de la Comunitat Valenciana” i ha mostrat el seu propòsit d’augmentar la dotació per al programa Bo Viatge, del qual ja s’han beneficiat 260.000 valencianes i valencians. En aquest sentit, ha subratllat que aquest programa contribueix a dinamitzar el sector turístic i ofereix la possibilitat a la ciutadania de conéixer el territori de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, ha valorat l’acord que s’ha assolit fruit del diàleg per a donar suport al turisme social, i ha assegurat que les administracions públiques “no es poden mantindre al marge”, per la qual cosa ha reclamat polítiques de suport al sector i, en concret, “atendre els preus de mercat”, en referència al programa Imserso.

Finalment, ha instat el sector a continuar apostant per seguir “el full de ruta dels Objectius de Desenvolupament Sostenible” i impulsar la sostenibilitat, la inclusió i la innovació amb noves accions i productes.

Els Premis Turisme Comunitat Valenciana han reconegut en aquesta edició la vocació pel turisme, l’aposta per la sostenibilitat i l’accessibilitat integral, així com el desenvolupament d’iniciatives de màrqueting especialitzat i singular.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia