Segons diferents mitjans de comunicació i agències com Europa Press, han publicat que efectius de la Guàrdia Civil de València han detingut a tres joves de Bétera i investiguen a un altre més per llançar pedres a vehicles en la carretera. L’Institut Armat ha emés un comunicat sobre aquest tema.

Els agents van iniciar a l’abril una investigació per a poder esclarir els fets i van recopilar tot tipus d’indicis per a localitzar als autors.

Durant el citat procés d’investigació es va esbrinar que es tractava d’un grup de joves de Bétera. Els presumptes autors no sols llançaven pedres als vehicles, sinó que haurien causat actes vandàlics en el nucli urbà del municipi anteriorment citat, on es dedicaven a punxar les rodes i fracturar els espills retrovisors dels vehicles que es trobaven estacionats.

Al seu torn, llançaven pedres tant als habitatges com al camió de recollida de residus de l’Ajuntament de Bétera, posant en greu risc la integritat del conductor.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia