La Mancomunitat Camp de Túria i el Programa de Rehabilitación e Inserción en Salud Mental (PRISMA) ha estat treballant amb l’ajuntament de Bétera en la celebració del Dia de la Salut Mental que se celebrarà demà divendres, 07 d’octubre, al municipi. En un principi, aquest esdeviment estava previst a l’Albereda de la localitat però finalment es durà a terme a l’auditori de la Casa de Cultura.

Durant tot el matí de demà divendres es commemorarà així el Dia de la Salut Mental. L’objectiu de l’ens supramunicipal i de l’ajuntament és el de congregar a organismes, associacions i a totes les persones de la comarca que ho desitgen i que se senten especialment interessades en el tema de la Salut Mental per a participar en les activitats i estands d’informació, conscienciació, visibilització i sensibilització que es preparen a aquest efecte.

Des dels seus inicis en 2019, PRISMA ha posat sempre un èmfasi molt especial en la lluita contra tota mena d’estigma en Salut Mental. Han sigut temps molt difícils viscuts amb la pandèmia de la Covid-19 i les conseqüències psicològiques i socials que a poc a poc comencem a albirar. Són moments que ens exigeixen tractar els aspectes relacionats amb la nostra Salut Mental amb la importància que mereixen, en veu alta i sense sentir per això cap mena de vergonya.

Des de la Mancomunitat Camp de Túria s’insta a donar-li un like a la Salut Mental “perquè totes les persones tenim dret a créixer en benestar”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia