La Generalitat Valenciana reforçarà el servei nocturn de A la lluna de Metrovalencia aquest dissabte, 8 d’octubre, després que concloga l’esdeveniment pirotècnic organitzat a València amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre, que enguany es dispara en l’aparcament del campus de Tarongers a les 23 hores.

Metrovalencia oferirà trens i tramvies addicionals en la franja horària següent a la finalització del castell de foc per a facilitar el retorn a les llars de les persones usuàries.

A causa de la nova ubicació del tret del castell, el servei del tramvia es tallarà a les 22.40 hores en la parada de Vicente Zaragozá, en sentit cap a la platja; i en La Cadena, en sentit Vicente Andrés Estellés. Després de l’esdeveniment pirotècnic, cap a les 23.20 hores, es restablirà la circulació des de totes dues parades cap a les seues respectives direccions.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia i es pot consultar en les xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv, així com en l’App oficial de Metrovalencia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia