La Generalitat facilitarà la mobilitat en la nit del dimarts 11 d’octubre amb la circulació de metres i tramvies de Metrovalencia que desplaçaran a les persones usuàries fins a l’al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat.

Aquest servei nocturn, sota la denominació “A la lluna de Metrovalencia”, permet la circulació en el metre cap a Bétera, Llíria, Picassent, Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent Avinguda, Marítim, Paterna i Seminari.

En el cas del tramvia, els destins són Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del Rei, Marítim, Neptú, Natzaret i Mas del Rosari.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv i l’App oficial.

Es recorda a les persones usuàries del metre i tramvia que és obligatori l’ús de màscara en tot moment durant el desplaçament dins de les unitats de metre i tramvia.

També cal recordar que els viatgers i viatgeres de *Metrovalencia compten a la seua disposició amb dispensadors de gels hidroalcohòlics, tant en els vestíbuls de les estacions com dins de les unitats de metre i tramvia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia