L’Ajuntament de Bétera va realitzar ahir dimarts, 11 d’octubre, un acte de reconeixement al gran treball i èxits de la nadadora del Club de Natació SOS Bétera, Lola Caballero. Cal mencionar que, aquesta jove es va proclamar Campiona del Món  en la prova de 50 metres d’arrastre de maniquí en el Campionat del Món de Salvament i Socorrisme absolut i júnior, celebrat del 27 de setembre al 02 d’octubre en Riccione (Itàlia) i on va formar part de la Selecció Espanyola.

A més de la medalla d’or, Lola Caballero va aconseguir dues medalles més en piscina: bronze en 4×50 metres natació amb obstacles i en 4×50 metres relleu combinat de salvament femení. En platja, va quedar en 6é lloc en la prova regna (Oceanwoman), igual que en la Carrera de taula, i 8a en carrera de Ski de salvament.

El citat acte de reconeixement va dur-se a terme a la Piscina Coberta, lloc on Lola va començar a formar-se com a nadadora.

En un esdeveniment on també van assistir diferents membres de la Corporació Municipal, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, li va dedicar unes boniques i emotives paraules per tota la seua trajectòria esportiva.

Seguidament, la protagonista de l’acte va llegir un xicotet discurs d’agraïment. Membres del club de totes les categories, des de benjamí fins a màster, li van fer un corredor. També van estar presents els seus entrenadors, des de bebé fins hui.

En primer lloc Lola va voler agrair a l’Ajuntament de Bétera la seua rebuda i al club per haver-li ajudat a arribar fins ací.

“Aconseguir el títol de campiona del Món ha sigut un somni per a mi, porte entrenant dur des que vaig entrar en el club però mai em vaig imaginar arribar tan lluny. Amb anys de treball i amb els objectius clars les coses acaben arribant”, va indicar Lola durant la seua intervenció.

“De tot el que he viscut, em quede amb el camí que hem recorregut fins a arribar a aquestes medalles. Encara que la medalla és individual, no és només meua, és de tot el club que, gràcies a vosaltres l’he aconseguida”, va prosseguir la nadadora.

Caballero també va donar les gràcies als entrenadors Migue del Barrio, Roberto Bravo i Migue Sinisterra, així com a tots i cadascun dels nadadors del club i a les seues famílies. En aquest sentit, va destacar els agraïment a la seua família, que sempre fan tot el possible per a complir els seus objectius. “Gràcies Papà i Juan per cada entrenament al meu costat i a tu mamà per l’entrenament invisible…”, va declarar.

La nadadora va fer-li entrega a l’alcaldessa d’una samarreta del Mundial celebrat  Riccione. “Elia, t’he portat un regal de Riccione, perquè recordes sempre que, en eixa ciutat italiana, Bétera va obtindre la primera medalla d’or del Món”, va comentar.

D’altra banda, el president del Club li va fer lliurament a Lola d’una foto que commemora la primera guanyadora del Món del Club i estarà penjada a les oficines del club.

En finalitzar l’acte van saludar-la i felicitar-la totes i tots aquells que van voler. Així mateix es va fer fotos amb totes i tots.

En definitiva, un acte molt motiu que Lola Caballero mai oblidarà. A continuació, oferim unes imatges realitzades pel CN SOS Bétera i algunes cedides per una veïna, a qui agraïm la seua col·laboració. També adjuntem un breu vídeo de l’acte, amb imatges també cedides per la mateixa veïna.

  • Imatges de l’acte:
  • Vídeo de l’acte:

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia