L’Ajuntament de Bétera va celebrar ahir dimecres, 12 d’octubre, el Dia de la Hispanitat juntament amb la Guàrdia Civil de Bétera en el dia de la seua patrona, la Verge del Pilar.

Segons la nota de premsa enviada pel departament de Comunicació oficial del citat consistori, aquest va ser un acte molt emotiu que va començar amb una solemne processó per a traslladar a la Verge del Pilar des de la caserna de la Guàrdia Civil a l’edifici de Casa Nebot, i tot seguit es va dur a terme una Missa de Campanya per Don Vicent, rector de l’església de la Puríssima.

La imatge de la Pilarica va entrar en l’edifici municipal de Casa Nebot per un corredor de coets disparats per les penyes locals Vol Lliure i Fogoners.

L’Ajuntament va agrair a la Guàrdia Civil, juntament amb la Policia Local de Bétera, el seu immens treball per a vetlar per la seguretat i el benestar dels nostres veïns i veïnes.

Una vegada més, el Consistori felicita a tot el cos de la Guàrdia Civil de Bétera i els seus familiars per compartir la seua vocació de sacrifici.

A continuació, adjuntem unes imatges enviades pel citat departament de comunicació:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia