La Unió de xicotets agricultors i ramaders (UPA) ha organitzat un curs formatiu per al Calibratge d’Equips per a Tractaments Fitosanitaris, el qual compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera. La finalitat d’aquest curs és que els agricultors del municipi augmenten l’eficàcia dels seus tractaments i estalvien en combustible i fitosanitaris.
La formació es durà a terme el dilluns 24, dimarts 25 i divendres 28 d’octubre de 2022, a les 17.00 hores en l’Edifici La Penya de Bétera, primera planta (Plaça del Calvari S/N).
Durant aquestes tres sessions es tindrà l’oportunitat d’aprendre sobre el calibratge de l’atomitzador i el seu manteniment. Es durà a terme pràctiques amb maquinària en finques de prova i una visita a la fàbrica de Mañez i Lozano.
Qui desitge obtindre més informació sobre el curs o formalitzar la seua inscripció pot fer-ho a través del següent telèfon 963 884 109 o en l’enllaç d’aquesta pàgina web www.upapv.org on també trobarà altres maneres per  a dur  a terme la inscripció (whatsapp i/o formulari).
Imprimir article
Comenta aquesta notícia