La Junta Local Fallera de Bétera ha comunicat que demà dissabte, 22 d’octubre, tindrà lloc l’Exaltació de les Falleres Majors de Bétera 2023 (la xiqueta Claudia Alemany i de La Paz i la senyora Maria Cáceres i Soriano).

L’acte de proclamació donarà inici a les 13.00 hores a l’auditori de la Casa de Cultura. No obstant, aquest acte el qual estarà presentat per la nostra redactora habitual, Carmen Sorlí i Contreras, donarà inici molt abans amb la trobada de totes les comissions falleres del municipi al Calvari de Bétera. El punt de trobada està previst a les 11.00 hores. Al voltant de les 11.15 hores, les comissions recolliran a la Fallera Major del poble per a 2023, Maria. Seguidament, al voltant de les 11.30 hores, es recollirà a la Fallera Major Infantil, Claudia.  A les 12.00 hores, als jardins de les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot (carrer Estació, 5), es durà a terme la recepció de les citades comissions amb els seus màxims representants, així com de les diferents Juntes Locals Falleres que assistiran a l’acte com a convidades. Allí seran rebudes i nomenades. Una vegada realitzada la recepció, es durà a terme l’exaltació en l’auditori de la Casa de Cultura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia