La directora general de Relacions amb la Unió Europea i l’Estat i veïna de Bétera, Daría Terrádez, ha assenyalat que la Unió Europea ha d’enfrontar-se a les polítiques migratòries “amb valentia”, creant un marc garant dels drets de les persones, “independentment de la seua situació administrativa”.

Així ho ha indicat durant la seua participació en les ‘Jornades sobre el desenvolupament europeu del pilar dels drets socials’ celebrades ahir divendres, 21 d’octubre, on ha destacat també la importància de respectar i garantir els drets humans de les persones migrants, “perquè no ha d’oblidar-se que estem parlant de persones i no de xifres”.

En aquest sentit, la directora general ha conclòs la seua ponència ‘El nou Pacte sobre Migració i Asil i el seu encaix en el marc de drets fonamentals del Consell d’Europa’ manifestant que “no hauríem de tolerar que el Mediterrani siga el major cementeri d’Europa”.

Aquestes jornades tenen com a objectiu oferir una visió especialitzada sobre les accions que desenvolupen les institucions de la Unió Europea en matèria de drets socials, i s’emmarquen dins de les activitats de formació i difusió en matèria de la UE i d’acció exterior per a l’any 2022, que subvenciona la Generalitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia