Bétera va celebrar ahir dilluns, 24 d’octubre, un ple extraordinari per a aprovar dues modificacions d’ordenances. Aquesta sessió va donar inici a les 18.02 hores i finalitzava sobre les 20.40 hores.

En primer lloc, es va dur a ple la modificació de l’ordenança fiscal nº 10, reguladora de la taxa per prestació del servei públic municipal de distribució del subministrament d’aigua.

Aquest punt es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern: PP (4), Mas Camarena-Torre en Conill (3) i Ciutadans (3) i les abstencions de la resta de la Corporació Municipal: Compromís (6), Pspv-Psoe (3), Vox (1) i regidora no adscrita (1).

La regidora municipal d’Aigües, Eva Martínez, va voler intervindre per a fer una intervenció amb una projecció a través de la qual va explicar el problema de l’aigua a Bétera.

El regidor de Compromís, Enric Àlvarez, la Portaveu del PSPV-PSOE , Mª José Ballesteros, i el Portaveu de Vox, Fidel Valcarce van realitzar les seues intervencions per a formular diverses preguntes i explicar les seues raons per a justificar l’abstenció del seu grup.

Després d’un intens debat on també va intervindre el regidor municipal d’Hisenda Manuel Pérez, entre altres, es va passar a la votació d’aquest primer punt.

En segon lloc, es va dur a ple la modificació de l’ordenança fiscal nº1 reguladora de l’Impost de Béns Immobles, per a la bonificació del 95% de l’IBI rústic d’aquells que estiguen treballant les seues terres.

Diferents regidors de la corporació municipal com el regidor d’Hisenda, Manuel Pérez, el regidor de Compromís, Enric Álvarez, el regidor del PSPV-PSOE, José Miguel Granell i el Portaveu de Vox, Fidel Valcarce, van intervindre en aquest punt, abans de passar a la votació.

Aquesta modificació va ser aprovada per unanimitat amb els vots a favor de tota la corporació municipal: PP (4), Mas Camarena-Torre en Conill (3) i Ciutadans (3), Compromís (6), Pspv-Psoe (3), Vox (1) i la regidora no adscrita (1).

Aquests pròxims dies desglossarem el dos punts, detallant les diferents intervencions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia