Amb motiu del Dia Nacional Sense Jocs d’Atzar, que se celebra aquest dissabte 29 d’octubre, i dins del marc de la nostra campanya anual #12meses12lemas, la campanya del mes d’octubre de 2022 de la Mancomunitat Camp de Túria pretén mirar més enllà per a veure què pot amagar-se després de l’èxit en jocs d’atzar, què pot aparéixer quan les victòries comencen a donar pas a les derrotes.

Així, sota el lema “I si el responsable anara a no jugar?” es busca donar-li la volta al clàssic missatge de “juga amb responsabilitat” amb el qual s’apel·la al jugador com si fora senzill desconnectar de la manera jugue i no comportara un alt risc d’addicció. Com se sap que una de les millors maneres de previndre una addicció és evitar els primers passos, es vol que la gent veja tot el que pot amagar-se després de l’addicció al joc: deutes, problemes familiars, embargaments, depressió, pèrdua de l’ocupació… Fins a quin punt podem jugar amb responsabilitat quan hi ha tantíssim en joc?

Amb aquesta campanya, des de la UPCCA de la Mancomunitat Camp de Túria es vol recordar que després de la façana d’èxit i guanys dels jocs d’atzar que moltes vegades promouen les empreses en els seus anuncis i campanyes publicitàries també s’amaguen conseqüències terribles de les quals a vegades no som conscients fins que és tard. Per això apel·lem a ser més conscients i a reflexionar abans de jugar: val la pena assumir aqueix risc?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia