La Fundació Limne torna a Bétera el pròxim 6 de novembre amb la campanya Mans al riu.
Membres de la Fundació Limne, acompanyats per tots els veïns que ho desitgen, s’acostaran al Pont del Barranc en la zona verda del Polígon Industrial de l’Horta Vella, per a entre tots realitzar una neteja del tram.

Es tracta d’una jornada de neteja de rius que s’organitza anualment a diferents localitats i que pretén visibilitzar i sensibilitzar sobre l’estat dels nostres ecosistemes i fer una gestió responsable dels nostres residus. En definitiva, una iniciativa per a conscienciar a la ciutadania en la conservació de rius i la neteja dels entorns naturals, sent la informació ambiental i la reducció de residus els fils conductors de la trajectòria d’aquesta campanya de voluntariat.

La jornada, la qual donarà inici  a les 10.00 hores, està organitzada per la Fundació *Limne, entitat sense ànim de lucre enfocada a la restauració d’ecosistemes mitjançant la participació ciutadana.

Els membres d’ecobetera també se sumen a aquesta iniciativa.

Per a participar és important inscriure’s en:

– 654076533.
– participa@limne.org.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia