(EFE).-El dispositiu especial de la Policia Nacional durant la vesprada del dilluns i aquesta passada nit a la ciutat de València amb motiu de la celebració d’Halloween s’ha saldat amb 24 detinguts i 596 identificacions, al mateix temps que s’han identificat 54 vehicles i s’han fet sis controls de trànsit.

Eixe dispositiu s’ha dut a terme en diferents zones de la via pública amb acumulació de persones, així com llocs d’oci nocturn de la capital valenciana, per a reforçar la seguretat i la prevenció de delictes.

Entre els motius de les detencions figuren lesions, tràfic d’estupefaents, robatori amb violència, amenaces, danys, resistència a Agents de l’Autoritat, violència de gènere, contra la seguretat viària, encobriment, furt i reclamació judicial.

Així mateix, cinc persones han sigut arrestades per tràfic de substàncies estupefaents, aprehenent-se més de 25 grams de substàncies, entre aquestes cocaïna i marihuana, així com huit pastilles de MDMA (èxtasis).

Els efectius policials que han format part del dispositiu, dirigit per la Comissaria Provincial de València, han sigut membres de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana, pertanyents a la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), així com els grups de Policia Judicial i GOR dels diferents districtes de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia