Els veïns del carrer Goya van celebrar ahir la seua ja tradicional gran Festa de Halloween. Aquesta zona de Bétera va tornar a vibrar al costat de desenes i desenes de veïnes i veïns del municipi. La decoració del carrer se supera cada any i cada vegada és més la gent que s’acosta a aquesta part del poble per a gaudir tots junts d’aquesta celebració.

Enguany, el consistori de Bétera també s’ha implicat en aquesta festa des de la seua àrea de Joventut i, diferents associacions, Falles o col·lectius s’acosten durant la jornada per a fer-se una foto i donar suport a la celebració.

Aquesta festa, com ja hem comentat en diverses ocasions, va nàixer sent una festa promoguda per alguns veïns d’aquest barri i ha acabat sent una cita quasi ineludible per a tota la població. Uns veïns del citat carrer van decidir decorar la seua façana amb la temàtica pròpia d’Halloween i va resultar tot un èxit. A partir d’ací es va començar a fer més coses, any rere any. Així, moltes veïnes i veïns d’aquesta zona decoren el carrer i es disfressen.

Ahir dilluns, 31 d’octubre, Goya es va convertir en una via autènticament terrorífica, on majors i xicotets van passejar, van ballar i es van fer fotos al costat de les figures terrorífiques allí instal·lades. La via va estar tallada durant unes quantes hores per a mantindre la seguretat en tot moment. Els assistents, sense deixar de costat la diversió, van respectar les mesures sanitàries actuals i no van perdre de vista la seua màscara.

En aquesta zona, com en altres parts del poble, tampoc van faltar aquells grups de xiquetes i xiquets que van visitar les cases i, porta a porta, deien això de: “Truc o tracte”.

Els veïns van instal·lar un photocall n aquesta festa perquè els assistents es pogueren fer una foto.

Així mateix, en aquesta mateixa zona, el departament de Joventut municipal de Bétera també va organitzar una gran Festa Terrorífica i Yincana Zombi al Parc de Goya. També va haver-hi pintacares de terror pel parc Goya per a totes les edats i una parada de gofres per als assistents a la festa.

A continuació, adjuntem una fotogaleria d’imatges d’aquesta celebració (cal fer clic en cada imatge per a ampliar-la). També oferim un vídeo d’aquesta festa:

Fotogaleria:
  • Vídeo de Halloween:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia