El Món Faller de Bétera també va celebrar ahir dilluns, 31 d’octubre, la festa de Halloween. Tant Junta Local Fallera de Bétera com les cinc comissions Falleres de Bétera van voler mostrar la seua part més terrorífica. Així, el president de la citada junta, Edgar Jorro i Costa i les Falleres Majors del poble per a 2023, María Cáceres i Soriano i la xiqueta Claudia Alemany de La Paz van disfressar-se per a l’ocasió i van visitar els diferents districtes fallers i la ja tradicional gran festa de Halloween del carrer Goya.

Per la seua banda, la Falla Gran Via de l’Est, la Falla Gran Via del Sud, la Falla Carraixet, la Falla La Barraca i la Falla l’Albereda van celebrar les seues particulars festes als seus casals i també visitaren el carrer Goya.

Ací tenim algunes imatges que Junta Local Fallera ha publicat a les seues Xarxes Socials.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia