La regidoria municipal d’Esports de l’Ajuntament de Bétera i dins del Pla d’Inversions 20-21 de la Diputació de València, ha posat en marxa la instal·lació de dues cobertes en les pistes esportives del Poliesportiu i del R-7.

Segons ha explicat l’Alcaldessa de Bétera i regidor d’Esports, Elia Verdevío, “aquestes obres s’emmarquen dins de la política de millora i renovació d’espais esportius que estem duent a terme”. Unes obres que no seran les úniques perquè l’àrea d’Esports ja està treballant en altres espais esportius.

Aquestes dues pistes són d’ús limitat perquè, tal com indica Elia Verdevío, “en l’actualitat no disposen de llum per a practicar esport a hora foscant i a més en cas de pluja o altes temperatures tampoc poden utilitzar-se ja que són descobertes”.

En aqueix sentit, s’ha realitzat un projecte que contempla cobrir la pista multiusos del Poliesportiu que permetrà sempre el seu ús sense haver d’estar supeditat a la climatologia. Un espai que a més es dotarà d’una instal·lació elèctrica de baixa tensió que permetrà l’enllumenat de la pista per a la seua utilització a hora foscant.

En aquest cas, l’ús majoritari de la pista és de bàsquet, no obstant això, les condicions actuals de les instal·lacions només permeten l’ús com a pista normal, no sent possible utilitzar-se per a Minibasket, per això, a més s’instal·laran unes canastres retràctils per a la pista principal i l’ús del Minibasket.

Aquesta actuació compta amb un pressupost total de 304.851,97€ contemplada dins del Pla d’Inversions 20-21 i ha sigut cofinançada amb recursos propis municipals amb un total de 79.851,97€.

Al seu torn, el Consistori també ha cofinançat amb recursos propis un total de 85.971.61€ per a la instal·lació d’una coberta i d’enllumenat en la pista multiusos del R-7 situada al carrer Serra Mariola.  Una actuació amb un pressupost total de 285.971.61€ realitzada dins del Pla d’Inversions 20-21 de la Diputació de València.

Totes dues pistes s’han adequat amb l’objectiu de donar un major rendiment a aquests espais esportius perquè siguen utilitzades tots els mesos de l’any i més hores al dia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia