L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i el regidor d’Urbanitzacions, Carlos Abad han anunciat hui el inici de les obres del nou Centre Cívic de Bétera.

Les màquines ja es poden observar en els terrenys del carrer Turqueta reservats per a aquesta construcció d’aquest espai de més de 700 metres quadrats que comptarà amb quatre edificis entorn de places jardí, que disposaran d’una biblioteca/mediateca pública, una sala d’actes, sales de reunions, sales d’estudi, un centre administratiu, un centre social, una reguarda per a la Policia Local i molt espai d’esplai a l’aire lliure.

El centre està concebut com un parc multifuncional enjardinat, amb espais i edificis aïllats, autoproveïts energèticament, dissenyats per a la reunió, convivència i gaudi dels veïns de la zona sud de Bétera.

Amb això centre es pretén, des d’una arquitectura respectuosa amb l’entorn, la regeneració urbana de la zona, construint un complex cívic i administratiu obert i sense barreres per a l’ús de tots els veïns i veïnes.

El regidor d’Urbanitzacions  ha indicat que es persegueix aconseguir “una administració més pròxima en un espai on també gaudir de la cultura, l’oci i el temps lliure que permeta la convivència veïnal en un espai comú i obert a tota la ciutadania”.

Aquest complex té una inversió municipal de 2.100.000 euros contemplada dins del Pla d’Inversió Local de l’actual Equip de Govern que suposa un complex municipal dissenyat per a la interrelació entre persones en un entorn actualment anodí, on la seua implantació regenerarà urbanísticament la zona i atendrà les necessitats de la població actual i així es donarà resposta, segons indica l’Alcaldessa de Bétera, “a una demanda veïnal històrica”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia