Aquest diumenge, 13 de novembre, l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera va acollir l’espectacle del Mentalista Toni Pons.

L’artista valencià, Toni Pons, és actualment considerat un dels millors mentalistes-hipnotistes del país i és el creador del ‘Mètode ON’: un sistema l’objectiu del qual és ajudar al fet que el major nombre de persones eliminen els seus límits i descobrisquen el seu màxim potencial perquè puguen viure la seua vida ideal. Les seues conferències i tallers transformacionals són molt sol·licitats per empreses per a formar als seus equips en lideratge, motivació, control mental i consecució d’objectius, així com la potenciació de les diferents capacitats d’èxit.

“Desperta. El poder de la teua ment” suposa una volta de rosca amb una posada en escena tan espectacular i cuidada com mai abans has vist. Experiències mentals d’alt impacte en una atmosfera d’absoluta impossibilitat i autèntica hipnosi on els voluntaris viuen experiències increïbles, sempre des del més absolut respecte. Ningú és ridiculitzat en cap moment, tan sols sents i gaudeixes originals aventures hipnòtiques, tan reals com en el més profund dels teus somnis.

NO hi ha actors, NO hi ha acords previs amb ningú, i eixa autenticitat fa de l’espectacle una cosa absolutament apassionant, no hi ha dues funcions iguals, mai se sap fins on s’arribarà. Tot ocorre partint de zero, i arribant a límits on ni els mateixos espectadors són capaços d’imaginar.

A continuació, compartim algunes imatges d’aquest espectacle. A més a més, podeu trobar també un vídeo a partir del minut 11.29 de l’últim informatiu setmanal de “Bétera a la semana”: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia