Com ja sabeu, en el moment en què s’aproxima la data de renovació del Document Nacional d’Identificació (DNI) convé sempre sol·licitar cita prèvia per Internet amb la suficient antelació. D’aquesta manera és segur que podreu disposar del document actualitzat en tot moment.

L’habitual és acudir a la comissaria de policia més pròxima al domicili per a realitzar el tràmit, havent sol·licitat cita prèvia, i eixe mateix dia eixir amb el DNI renovat ja en mà.

No obstant això, hi ha situacions en què, per a part de la ciutadania, resulta complicat el poder desplaçar-se per a renovar aquest document a altre municipi, bé perquè la comissaria més pròxima al seu domicili no està tan pròxima, o bé per falta de disponibilitat de temps per a realitzar el tràmit.

D’aquesta manera, hi ha poblacions que faciliten al ciutadà aquesta gestió, brindant l’oportunitat de gestionar aquest tràmit directament en les seues instal·lacions municipals (Ajuntament, comissaries de policia, poliesportius,..) perquè no hagen de desplaçar-se a altres localitats per a renovar el DNI. Aquest sistema es coneix com a desplaçament d’unitat mòbil per a renovar el DNI o equip d’expedició mòbil de renovació del DNI.

Entre altres, poblacions, aquest és el cas també de Bétera. Així, la unitat mòbil d’expedició del DNI estarà a la localitat de Bétera el pròxim dimarts, 22 de novembre. La tramitació del citat document es realitzarà a l’edifici de la Policia Local (carrer Les Masses S/N) i es podrà recollir el pròxim dimarts 29 de novembre. Ja es pot demanar cita prèvia en el següent telèfon: 96 169 87 14, pertanyent a l’edifici de les instal·lacions de Casa Nebot (carrer de l’Estació, 5).

D’altra banda, cal mencionar y recordar que, el citat dimarts 22 de novembre, només es tramitarà l’expedició i renovació del DNI i no es duran a terme altres tràmits, com per exemple l’expedició i/o renovació de passaports.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia