L’Ateneu de Bétera tornarà aquest cap de setmana a oferir diverses activitats. Així, aquest dissabte 19 de novembre, es realitzarà la presentació d’Alex Northel viajero impenitente i La música tras la máscara, de Frederic Torres. Aquest acte serà a les 19.30 hores.

I és que el mes de novembre és el mes de la música, en el que s’honra a Santa Cecília, la patrona dels músics. Per tant, no hi ha millor manera de celebrar-ho que endinsant-se en una amena xarrada sobre la música de cinema, il·lustrada amb nombrosos clips exemplificadors i guiada a través dels llibres de l’autor sobre aquesta temàtica,  dedicats al genial compositor que va introduir el jazz en la música de cinema amb la llegendària A STREETCAR NAMED DESIRE, i que després va compondre obres mestres indiscutibles per a grans pel·lícules èpiques com SPARTACUS i CLEOPATRA, sense deixar mai de banda els drames intimistes, com ara WHO’S AFRAID OF VIRGINIA WOOLF?
També es parlarà del Món de l’aventura més actual, dels superherois que envaeixen les grans i xicotetes pantalles arreu del Món, i que són els protagonistes de l’últim llibre del citat autor. Els assistents també podran descobrir que fa temps que venen salvant el Món des de l’època dels serials.
En definitiva, drama, èpica i aventura per a passar la vesprada-nit. A més a més, hi haurà sopar de cabasset per a recuperar forces i comentar de primera mà les peculiaritats d’aquest especial Món que és la música per al cinema.
D’altra banda, s’ha preparat també una excursió a Xàtiva. Les persones interessades podran fer les seues inscripcions a través del següent enllaç fins a hui dijous, 17 de novembre. Cal indicar que queden les últimes places.
L’Ateneu convida a descobrir el ric patrimoni històric-cultural i els paisatges que envolten Xàtiva, capital d’una de les demarcacions valencianes fins a mitjans del segle XIX i porta d’entrada a l’antic districte musulmà de la Muntanya. 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia