Un veí de la urbanització Clotxa del Sec de Bétera ens ha enviat aquest dijous, 17 de novembre, una nota parlant sobre l’estat dels carrers d’aquesta citada urbanització. Tal i com ell mateix indica en aquest escrit, adjuntat al final del cos d’aquesta informació, l’11 de maig de 2015, Betera.com ja va publicar una nota amb una queixa veïnal i la resposta d’alguns membres de l’equip de govern d’eixe moment. En eixa nota, els veïns van exposar també el mal estat de les vies d’eixa zona i s’indicava que hi havia un “compromís de l’Ajuntament de Bétera per dur a terme les obres de reparació de vials de terra”. Ací teniu l’enllaç per a veure l’escrit de l’11 de maig de 2015 i contextualitzar millor aquest assumpte:clic ací.

A més, volem aclarir que Betera.com ha transcrit tal qual aquesta nota i vol recalcar que forma part de la visió i perspectiva particular d’uns veïns. Per tant, Betera.com no es fa responsable de les paraules escrites en la citada nota. No obstant això, estem oberts a rèpliques de tercers que es vegen implicats. Al seu torn, volem recordar que aquest tipus d’escrits es poden i deuen ser enviats primer que res a l’Ajuntament,  a través de registre d’entrada o a l’apartat d’incidències de la seua aplicació mòbil “Bétera en línia”, perquè siguen coneixedors de forma més directa dels fets.

A continuació, adjuntem l’actual nota, enviada aquest matí:

“Ya en mayo del 2015 publicasteis un artículo en el que comentabais que las calles estaban en mal estado y que el ayuntamiento se comprometió en arreglarlas. Sí fue así pero no sirve de nada hacer parches y cada año se tenga que arreglar dos o más veces para que esté bien y, en nuestro caso, sólo se arregla una vez cada dos años si nos quejamos. Si no, a saber como estaría.

Estamos sin luz en las calles, sin aceras, sin parques, sin señalizaciones, sin nada de nada. Pero eso sí, pagamos el IBI como suelo urbano con todos los servicios, como cualquier vecino del núcleo urbano.
Les adjunto fotos del estado deplorable de las calles de dicha urbanización. También quiero recalcar que, el estado de las calles, puede provocar una desgracia mayúscula al quedarse al descubierto las tuberías de gas natural estando en un paso constante de vehículos ligueros y pesados (camión de la basura)”.
Adjuntem també unes imatges enviades pel mateix veí:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia