(EFE).- Aquest divendres tindrem un “retorn a la realitat del clima de meitat de novembre” i, amb l’entrada d’aire fred, les temperatures experimentaran un notable descens, arribaran als 18 o 19 graus i aniran acompanyades de vent, la qual cosa accentuarà la sensació de fred.

Així ho ha assegurat el responsable de Climatologia de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en la Comunitat Valenciana, José Ángel Núñez.

Segons ha explicat Núñez, hui s’anirà la “calor anòmala que tenim aquests dies” i es tornarà a les temperatures normals en el nostre litoral a meitat de novembre, de 18 o 19 graus.

“L’anòmal són els 25 o 26 graus que hem tingut. Tindrem un retorn a la realitat del clima de meitat de novembre”, ha subratllat per a afegir que en els pròximes dies hi haurà una baixada de temperatures, no extraordinària però sí notable, però que normalitzarà els valors.

A més, ha indicat, “notarem un ambient més desapacible perquè, a més del fred, aquestes entrades d’aire fred solen anar acompanyades de vent que accentua la sensació de fred. Però res que no siga normal d’un 18 de novembre”.

Preguntat per si ja podem acomiadar-nos de la calor, el meteoròleg ha dit que “no del tot perquè baixaran les temperatures i el notarem el divendres i el dissabte, però a partir del diumenge és probable que tornen a ascendir” pel vent de ponent.

“Veurem molt pas de núvols, pluja poca o cap i és probable que a partir del diumenge tornen a ascendir les temperatures. Ja no tindrem els valors que estem tenint aquesta setmana però probablement a partir del diumenge o dilluns tornem una altra vegada 21 o 22 graus, encara que amb el vent continuarà sent un ambient desapacible”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia