El passat divendres, 18 de novembre, va tindre lloc el tradicional sopar benèfic de lluita contra el càncer organitzat per la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer a Bétera (AEECC). Cada any, participa en aquest sopar bona part de la població, entre ells la corporació municipal i associacions.

Un any més, aquest esdeveniment es va dur a terme al restaurant Saló Azhor, donant inici a partir de les 21.00 hores.

El donatiu del sopar va ser de 25 euros, per a col·laborar en aquesta causa.

La nostra redactora, Carmen Sorlí i Contreras, va ser l’encarregada de conduir i presentar la vetlada. Després del sopar, va donar inici l’espectacle de la nit amb diverses actuacions. En primer lloc, les dames del càncer i el professor de Bétera Fit, Vicente Campos i Lloret, van ballar “Zapatos rojos” de Sebastián Yatra. Aquests també van ser els encarregats de tancar les actuacions amb el ball de “Ese hombre”. El duo format per “Jaime i Coral”, també van oferir dos actuacions d’uns 10 minuts cadascuna amb cançons populars espanyoles. Les veïnes Sole, Tonyi i la xiqueta Noa van interpretar el tema “Despechá” de Rosalía. Tonyi també va posar-se en la pell de Isabel Pantoja per a fer el playback de “Yo soy esa”. L’Escola de Cant d’Estil de l’Ateneu, acompanyats de la dolçaina i el tabal, van oferir diverses albàes. Per a finalitzar, la Presidenta de les Dames del Càncer, Raquel Granell, va oferir unes paraules d’agraïment a totes les veïnes i veïns col·laboradors, fent entrega al professor de Bétera Fit d’un detall per la seu ajuda en el ball, així com als comerços locals pel seu suport amb la rifa. A més a més, va fer pujar a les Obreres i Majorals de 2023 els quals van fer una donació de 400 euros (200 euros les Obreres i 200 euros els Majorals). Posteriorment, va ser el torn de la rifa. La nit va concloure amb ball per a tots els allí presents.

A continuació, oferim unes imatges realitzades per la nostra redactora amb el seu mòbil, quan no estava presentat. Així mateix, adjuntem un vídeo gravat també amb el seu mòbil, el qual podreu trobar també dins de l’informatiu “Bétera a la setmana” publicat este diumenge al canal “YouTube”.

  • Imatges del sopar benèfic.
  • Vídeo del sopar benèfic del càncer.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia