El passat dissabte, 19 de novembre, la penya coetera de Bétera “Vol Lliure” va celebrar el seu ja tradicional dinar de socis.

Tots els anys, aquesta associació realitza un dinar per donar-li la benvinguda als nous membres de la colla, els quals van apuntar-se en el mes de setembre. Així, al voltant de les 11.00 hores els assistents es van desplaçar cap al Castell de Bétera per a que Bes Audiovisual realitzara la foto de família.

Seguidament, els socis es dirigien cap a les Coves de Mallorca per preparar el tradicional dinar d’Arròs amb fesols i naps, el qual va estar a càrrer dels veïns Àngel Ibáñez i Gabriel Morcillo. Els més menuts també van tindre macarrons.

Durant la jornada, la música, el pernil, les gambes, la rifa i els petards per a les xiquetes i xiquets de Vol Lliure no van faltar per amenitzar el dia.

Durant el dinar es va presentar també “L’ú de Vol Lliure”, un himne emmarcat dins del cant d’estil però amb tints més rockers adaptats a l’actualitat. La colla ens ha cedit la lletra perquè pugueu conéixer aquesta peça musical, la qual adjuntem al final del cos d’aquesta notícia, després de les imatges i vídeo que la nostra redactora va fer el dissabte (el qual també es pot veure en “Bétera a la setmana”.

  • Imatges de la jornada:
  • Vídeo de la jornada:

  • “L´ú de Vol lliure”:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia