La veïna de Bétera Rebeca Rivero Puig (Rebecca Makeup) ha posat en marxa la gala benèfica “Makeup contra el càncer”.

Es tracta d’una gala que naix del sentiment, l’esperança i l’amor d’una filla cap al seu pare.

Tal com ella mateix conta, el seu pare mor de càncer de pulmó el 26 de novembre de 2018 i, des d’aqueixa data, la seua vida s’esfondra i pensa que no ha sigut suficient tot el que ha fet per part seua.

Dos anys després, el 26 de novembre de 2020, naix la seua filla Marta i fa que eixa data siga clau per a adonar-se que la vida segueix i que aquest món necessita cors bonics i més ajuda per a investigació.

I pensa… Què podria fer ella per a ajudar?

Rebeca és maquilladora des de fa 12 anys i la seua vida està molt relacionada amb el maquillatge i l’art. Per això va decidir que la gala tinguera aqueix toc artístic i que la gent coneguera un poc més a fons el Món del maquillatge.

Cada vegada que compta aquest projecte, que va començar volent ser una tímida desfilada de bodypaint amb música en directe, la gent l’acull amb els braços oberts i li proposa idees que no pot rebutjar.

L’ajuda desinteressada de tots els col·laboradors, tots els artistes i amics que faran possible la gala, fa que l’esdeveniment vaja agafant forma i s’estiga fent enorme.

Tots els beneficis recaptats aniran destinats a l’Associació contra el Càncer i, poder així, ajudar a la gent que per desgràcia està vivint de prop aquesta malaltia.

La gala benèfica tindrà lloc a la casa de la cultura de Bétera i els Jardins de Casa Nebot el dissabte 26 de novembre de 2022.
Hi haurà música en directe, desfilades de bodypaint, masterclass de maquillatge, taller de cura i maquillatge de pell, monòlegs d’humor, espectacles de dansa clàssica i contemporània, i espectacle de màgia.
Durant tot el dia hi haurà una zona de pícnic habilitada amb foodtrack d’hamburgueses i graelles per a poder oferir servei d’esmorzar, menjar i sopar a tota persona que vulga acostar-se a l’esdeveniment a col·laborar.

Rebeca espera que aquest projecte tinga molt d’acolliment i poder respirar tranquil·la pensant que s’ha fet tot el possible per a col·laborar.

Qui desitge més informació o col·laborar, té tota la informació de la compra d’entrades per a l’esdeveniment solidari en la seua pàgina web: https://www.rebeccamakeup.es/makeup-contra-el-cancer-betera/.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia