Com ja vam indicar ahir, com cada 25 de novembre, aquest divendres es commemora el Dia Internacional contra la violència de gènere. Per aquest motiu, a través de l’àrea municipal de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Bétera, s’ha organitzat una campanya amb el propòsit de mantindre unes polítiques municipals actives en matèria de sensibilització enfront de la violència de gènere i les seues múltiples manifestacions.

La campanya es concreta en diverses activitats dirigides al conjunt de la ciutadania, les quals van donar inici ahir dimecres, 23 de novembre.
A les 17.30 hores va tindre lloc en el Saló de Plens del Castell la xarrada-col·loqui “NOMÉS SÍ QUE ÉS SÍ”, on es va tractar de visibilitzar i debatre sobre les violències masclistes en espais públics, d’oci i temps lliure.
A continuació, oferim unes imatges de la jornada:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia