Després de diverses trobades, celebrades a València i en diversos pobles com Manises, Paterna o Catarroja al voltant de: “RESPOSTES I PROPOSTES ALS REPTES DE LA INFLACIÓ I LA CRISI” promoguda per Recortes Cero i a la qual van assistir diferents forces polítiques i socials: Esquerra Unida, PSOE, Podem, Joventuts Socialistes, Joves d’Esquerra Unida, CCOO, CGT, PAH, Associació Hispano-Síria, COESPE, associació d’autònoms COMVAL, Cantina de Russafa, UCE i USO.

La principal proposta que es va posar sobre la taula és la de fer una concentració unitària a la plaça de l’Ajuntament el dijous 24 a les 18:00 de la vesprada amb el lema: “QUE LA CRISI LA PAGUEN ELS QUE MÉS TENEN”

Altres idees centrals que es van plantejar a les reunions van ser:

*La situació és molt greu per a la majoria dels ciutadans. La inflació ens ha fet més pobres. Ni les pensions ni els salaris creixen al mateix ritme que la inflació.

* La inflació està produint rics i pobres al mateix temps. No és només la pobresa i les males condicions de vida. Una sèrie de sectors, els més poderosos de la població, s’estan enriquint.

* L’alternativa és que hi haja, encara que siga temporalment, un procés de redistribució de la riquesa on els que més en tenen paguen més, davant d’asfixiar als treballadors i autònoms.

*Hui, la unitat és més important que mai. Hem de treballar junts, aquesta és la primera conclusió. Cal impulsar plataformes que tingan com a punt d’unitat la redistribució de la riquesa. Aquesta unitat es basa en el respecte absolut als diferents criteris, maneres de pensar, maneres d’actuar de les organitzacions, d’opinar, de donar les nostres alternatives a les diferents problemàtiques del nostre poble i de la nostra ciutat.

 

Nota enviada per recortescero. Betera.com ha adjuntat tal qual aquest article i vol recalcar que és un escrit d’opinió i que forma part de la visió particular d’un col·lectiu concret. Per tant, Betera.com no es fa responsable de les paraules escrites en ell. No obstant això, estem oberts a rèpliques de tercers que es vegen implicats.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia