L’àrea municipal de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Bétera està duent a terme diferents iniciatives al carrer contra la Violència de Gènere. En col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera, s’ha dut a terme una campanya que ha suposat col·locació d’unes xicotetes plaques metàl·liques sota l’eslògan “deposita ací el teu masclisme” en els comerços que s’han volgut adherir. Aquesta campanya busca conscienciar a la ciutadania enfront de totes aquelles conductes i actituds masclistes que en el dia a dia invisibilitzen.

Tal com ha explicat Elia Verdevío “a través de la participació en aquesta campanya, els nostres comerços no sols se sumen a totes aquelles veus que diem basta a tota mena de violències masclistes sinó que també redunda positivament en la imatge del seu negoci reafirmant la seua Responsabilitat Social Corporativa”.

També s’ha volgut fer partícips de la campanya de conscienciació i sensibilització ciutadana, a les Farmàcies del municipi amb el repartiment de bolis-xeringa que, sota l’eslògan “el masclisme mata, vacuna’t”, busquen conscienciar als veïns i veïnes de Bétera enfront de totes aquelles conductes i actituds masclistes i posen l’accent en la importància de la salut en un sentit ampli, veient la importància de processos sanitaris com el de la vacunació que es continua duent a terme en els espais cedits per l’Ajuntament a casa Nebot.

A més i tal com ha comentat la regidor de Dona i Igualtat “l’educació juga un paper molt important en cada campanya” Per això en els centres escolars també s’han dut a terme diferents iniciatives repartint bolígrafs, adhesius i xapes amb el lema “Respecta”.

Elia Verdevío i la regidor de Dona i Igualtat, María Segura, també han participat en una intervenció urbana realitzada en alguns passos de zebra del municipi en els quals s’han pintat frases com “Jo com tu, tu com jo” i “Som el crit dels que ja no estan”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia