Amb motiu de la celebració del 25N, dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, l’Associació Pro Casa de la Dona de Bétera ha organitzat la presentació del llibre “Una Vida rota”. Serà hui dijous, 24 de novembre, a les 19.00 hores a la Sala gran de la Residència de Casa Nebot.

Es tracta d’una novel·la basada en la història real de l’escriptora, sota el pseudònim de Vanesa Roberts.

En aquesta novel·la ens compta els efectes que produeix el cicle de violència en la psicologia i la salut d’una dona. Reconéixer-se dona maltractada és molt dolorós: “significa que no he sigut capaç d’evitar la violència, parar-la o canviar el comportament de la meua parella”.

L’escriptora ha tingut la col·laboració de Lute Pérez per a la publicació de la novel·la. Lute és l’autor de la novel·la Best seller “Lágrimas Negras”, presentada l’any passat per la citada associació en aquestes dates.

L’autora qui per raons òbvies no vol donar a conéixer la seua identitat, serà qui entaule una xarrada-col·loqui amb nosaltres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia