Des de la Colla de Campaners de Bétera, estan molt agraïts per la gran afluència de persones que durant l’estiu han volgut conéixer la història de la Torre-Campanar de municipi, les seues campanes, les curiositats que s’amaguen dins de les seues antigues escales i, sobretot, el llenguatge que ha mantingut viu al poble des de segles passats.

A causa d’aquest gran èxit, la colla ha preparat una visita guiada pel poble de Bétera per a conèixer el patrimoni campaner i la història que ho uneix.

Es tracta d’una visita guiada que donarà inici a la parròquia dels Desemparats, passant per l’ermita de la Divina Pastora, Panteó i Calvari, col·legi Nostra Senyora del Carme, finalitzant amb la pujada a la Torre-Campanar on podreu visualitzar el museu de campanars i campanes de Bétera, descobrint tots els secrets que guarda la Torre-Campanar i conéixer la gran tasca que es fa des de la mateixa Colla de Campaners.

Amb un preu de 3 euros la visita, aquesta tindrà lloc el pròxim dissabte 03 de desembre a les 10.00 hores, en honor a la seua patrona Santa Bàrbara que es celebra cada 04 de desembre. Serà imprescindible realitzar reserva prèvia al correu: colladecampanersbetera@gmail.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia