L’Associació Cultural l’Aljama de Bétera va anunciar a les seues Xarxes Socials, fa uns dies, una nova edició de la seua Mostra de Música i Cultura Tradicional.
Aquesta entitat celebrarà la XIV edició del citat esdeveniment este dissabte, 03 de desembre a, les 19.00 hores a l´auditori de la Casa de la Cultura del municipi.
Enguany la Mostra continua amb el seu caràcter benèfic. En aquesta ocasió, es comptarà amb la col·laboració especial de Pep Gimeno “Botifarra”. Els diners recaptats en les entrades aniran destinats a l’Associació Espanyola per a la Lluita contra el Càncer.
Les entrades anticipades es poden adquirir en Pollos Planes de Bétera (carrer José Gascón Sirera, 59). El preu és de 5 euros.

L’Associació Cultural l’Aljama de Bétera va nàixer en l’any 2004, amb la motivació d’un grup de persones amb iniciatives i molta il·lusió per treballar en l’apassionant món de la Cultura Popular i Tradicional Valenciana. Aquesta és una entitat cultural que te per finalitat l’estudi, documentació, ensenyament, difusió i foment dels elements que formen part de la cultura popular i tradicional valenciana, especialment el ball, la música i les cançons, els instruments i la indumentària.

D’aquesta manera, l’Aljama va sorgir amb el propòsit ferm de recuperar i donar a conéixer els nostres balls, cançons i músiques. Amb molta voluntat i esforç han aconseguit recuperar, crear i mantindre algunes de les manifestacions més importants, originals i característiques de la comarca del Camp de Túria, com són el Ball dels Oficis de Llíria, les Danses de Bétera i un ampli repertori de cançons i melodies.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia