(EFE).- Els tres detinguts per l’homicidi d’un home el mes de juny passat en un xalet del municipi valencià de Llíria van acompanyar a la víctima al seu domicili per a robar-li i, una vegada en el seu interior, li van propinar una sèrie de colps, sense utilitzar cap mena d’objecte, que van provocar la seua mort.

Així es desprén de la investigació realitzada per la Guàrdia Civil, en el marc de l’operació “LLIRIA122”, que va començar el passat 25 de juny quan es va trobar el cos sense vida de l’home, de 56 anys d’edat i nacionalitat espanyola, en un xalet de Llíria.

Els agents van esbrinar que entre la nit del dia 23 i la matinada del 24 de juny de 2022 tres homes van acompanyar a la víctima al seu domicili i, una vegada en el seu interior, li van propinar una sèrie de colps, sense utilitzar cap mena d’objecte, i com a resultat dels mateixos va morir.

Els autors van sostraure del domicili diners en efectiu i una targeta de crèdit amb la qual van intentar extraure efectiu posteriorment, sense èxit.

A més, van fugir del xalet amb un vehicle que pertanyia a la víctima, informa aquest divendres la Guàrdia Civil.

Aquest dimecres, els agents van dur a terme dos registres domiciliaris a Llíria i un altre a Alberic, i va detindre a tres homes, de 22, 23 i 36 anys, respectivament, i de nacionalitat espanyola, acusats dels presumptes delictes d’assassinat, robatori amb violència, furt d’ús de vehicles de motor i temptativa d’estafa.

En les detencions i els registres han participat membres de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial, Grup del Reserva i Seguretat i patrulles de Seguretat Ciutadana i del Nucli de Serveis. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Llíria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia