El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i el Consell Valencià de Col·legis de Veterinaris de la Comunitat Valenciana, mitjançant el qual s’estableix i es regula un sistema d’anàlisi de triquina en la carn procedent de peces de caça silvestre i de la matança domiciliària destinada al consum domèstic privat.

A través d’aquest conveni, que ja es va signar al març de 2019, s’estableix un marc de col·laboració en matèria de salut pública per a coordinar les actuacions i els serveis que s’han de desenvolupar per al control de la triquina en carn.

A més, el conveni contempla la coordinació per a dur a terme actuacions en matèria de difusió, informació, formació i suport, que contribuïsquen a la millora de la promoció i protecció de la salut pública.

Aquest conveni de col·laboració no suposa cap cost a càrrec de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia