Les estacions d’ITV no donaran cita per a revisions tècniques a partir de l’1 de gener de 2023 ja que des d’eixa data correspon la seua gestió a la societat pública creada per a revertir el servei, informen des de les empreses concessionàries.

L’associació que agrupa les entitats concessionàries de la Comunitat Valenciana per a la ITV, AECOVA-ITV, va traslladar fa tres setmanes les justificacions jurídiques i econòmiques per a la petició de sis mesos de pròrroga que ha realitzat, argumentada en la falta d’activitat i els danys patits durant la pandèmia.

AECOVA-ITV assegura que la Conselleria no ha contestat a la sol·licitud i no ha confirmat si finalment concedirà la pròrroga, encara que considera que sí que acceptarà la petició per un sentit de la responsabilitat i per a evitar el col·lapse del servei que considera es produirà si no hi ha pròrroga.

Recorda que des del primer moment l’associació ha mostrat la seua voluntat de diàleg per a afavorir una transició “tranquil·la” de la gestió des del sector privat al públic.

Segons l’associació, el nou director general de la societat pública d’ITV, Josep Antoni Albert, ha visitat de manera extraoficial les estacions donant per fet que es fan càrrec del servei el 2 de gener, per la qual cosa les empreses “no poden donar cita” a partir d’aqueixa data perquè haurà expirat la concessió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia