Este passat dissabte, 03 de desembre, la penya coetera “Fills de la pólvora” va dur a terme un concurs de paelles a “Frutos Bétera”. L’esdeveniment va donar inici a les 19.30 hores.

Al concurs van participar un bon nombre de veïnes i veïns, agrupats en famílies, amics, penyes i associacions de distinta classe. A més, va haver-hi una discomòbil a càrrec de Pablo Dj. Segons hem pogut saber, el primer premi el va guanyar el grup de la comparsa mora “Almunia”.
La idea de crear “Fills de la pólvora” va nàixer en un sopar d’amics. Aquesta nova colla està formada per un grup d’amics amants del coet, els quals volen fer força per seguir amb aquesta tradició. En definitiva, és una penya en família.

A continuació, adjuntem unes imatges de la jornada, realitzades per Betera.com. Així mateix, també compartim un vídeo, el qual també el podeu trobar en l’últim informatiu de “Bétera a la setmana”, publicat aquest passat diumenge, 04 de desembre.

  • Imatges:
  • Vídeo:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia