La Generalitat Valenciana farà un important esforç de planificació i de plantilla en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) durant els “ponts” de desembre, en programar quatre dies en la present setmana serveis nocturns en Metrovalencia per a facilitar la mobilitat sostenible durant els pròxims dies festius.

D’aquesta manera, el servei nocturn ‘A la Lluna de Metrovalencia’ arrancarà aquesta setmana amb les circulacions extraordinàries hui mateix, vespra de la celebració del Dia de la Constitució. Així mateix, el dimecres 7, vespra de la festivitat de la Immaculada, els metres i tramvia realitzaran els seus trajectes nocturns. Després, el divendres 9 i el dissabte 10 també hi haurà servei nocturn, com tots els caps de setmana de l’any.

Amb el servei denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’ circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serreria.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentre que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minutos.

En línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia