El passat dimarts, 06 de desembre, l’Ajuntament de Bétera va celebrar un acte homenatge als Alcaldes i Alcaldesses de la localitat. Coincidint amb el Dia de la Constitució Espanyola, aquest va ser un acte de reconeixement per la seua implicació, treball i dedicació al municipi durant tots aquests anys i en situacions i contextos diferents, però sempre amb un objectiu comú: l’interés i benestar general de Bétera i els seus veïns i veïnes.
Els Alcaldesses i Alcaldes homenatjats van ser els següents:
1. FRANCESC ALUFRE i GARCÍA
2. FRANCESC FUENTES i GÓMEZ
3. VICENT CREMADES i ALCÀCER
4. JOSEP CAMPOS i PÉREZ
5. EMPAR DOMÉNECH i PALAU
6. JOAN JOSEP BAUDÉS i LLISTÓ
7. JOSEP MANEL ALOY i MARTÍNEZ
8. GERMÀ COTANDA i GIL
9. CRISTINA ALEMANY i CAMPOS
10. ELIA VERDEVIO i ESCRIBÁ
Imprimir article
Comenta aquesta notícia