La tradicional Cursa de Nadal de Bétera vindrà enguany amb novetats. Així, el pròxim dissabte 17 de desembre els carrers de Bétera s’ompliran de corredors en aquest esdeveniment però a més en aquesta edició se suma la prova urbana elit KIMABE. 1000 metres elit que naix amb l’objectiu de donar cabuda a l’elit de mig fons autonòmica i nacional.

La Cursa de Nadal compta ja amb la XX edició i, conjuntament amb KIMABE, està organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bétera i on col·laboren activament els clubs esportius locals CEA Bétera i BxM Bétera.

“Continuem apostant per l’esport i enguany sumem a la nostra tradicional Cursa de Nadal la prova elit KIMABE”, ha afirmat l’Alcaldessa de Bétera i regidora municipal d’Esports, Elia Verdevío, qui a més ha destacat que “ho fem al costat dels nostres clubs locals que ens espenten a millorar i oferir una Bétera més esportista perquè les nostres polítiques esportives se centren en projectar la imatge de Bétera com un poble bolcat amb l’esport”.

Aquest objectiu es treballa des de quatre perspectives: com a pilar de l’educació, sent l’esport escolar fonamental; des de la integració social apostant per l’esport inclusiu i per a tots; des del creixement personal, oferint un esport popular i des de la Cultura, posant en valor l’acompliment de la capacitat física com un art.

D’aquesta manera, el 17 de desembre arrancarà la Cursa que té un recorregut de 5Km i que començarà a les 17.00 hores amb els més xicotets del municipi per a seguir a les 19.00 hores amb l’eixida d’adults.

A partir de les 20.00 hores serà el torn de KIMABE que comptarà amb la participació de 25 atletes masculins i 25 atletes femenines d’entre l’elit de mig fons autonòmica i nacional en un 1km que recorrerà l’Albereda i que pretén batre el rècord autonòmic/nacional de 1000m ruta així com establir les bases de posteriors edicions de caràcter nacional i internacional amb atletes top mundial.

Les inscripcions a la carrera es realitzaran en la web oficial www.cronorunner.com fins divendres 16 de desembre a les 23.59 hores i tindran un cost de 5 euros amb borsa de corredor inclosa. Mentre que els més xicotets, els menors participants, col·laboraran amb la carrera d’una manera més solidària. Com cada any, cada inscripció ha d’anar acompanyada d’un quilo de menjar no perible que anirà destinada a Càritas Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia