El divendres, 23 de desembre, l’Associació de Comerciants de Bétera ha organitzat un matí de Xocolata al Bulevard de Bétera amb visita del Pare Noel.

Aquesta iniciativa, és una aposta per a anar realitzant diferents accions en els diferents zones comercials del poble al llarg de l’any.

Aquesta iniciativa donarà inici al matí del citat divendres. La tassa de xocolata i la galeta es podran obtindre en la cafeteria “La terracita” (carrer Sants de la Pedra, 8). A més, Dix Animación oferirà música ambient, la visita del Pare Noel, Roses de dacsa «Palomitas» i cotó de sucre.

A més, el 19, 20 i 21 de desembre, el Pare Noel també visitarà diferents zones de Bétera. Anirem oferint més detalls a www.acbetera.com

Es repartiran tiquets als comerços associats a l’Associació de Comerciants de Bétera de la zona del Bulevard perquè puguen ser entregats al seus clients. Així, els tiquets es podran aconseguir en: Hi5 Education Centres, Tintoreria Azial, Inmoaroa, Óptica Bulevar, Generali, Nautilus, Nadunet i en La Terracita.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia