L’Ateneu de Bétera ha preparat diverses activitats per a aquest cap de setmana, ja que no se’n va de pont. Així, este dissabte 10 de desembre reprendrà la tradicional Nit de la Carabassa, aturada durant dos anys a causa de la pandèmia. A les 21.30 hores tindrà lloc un sopar popular amb receptes de carabassa. A més, hi haurà premi per al millor plat dolç i salat. També hi haurà exhibició de carabasses i intercanvi de llavors i receptes.

L’esdeveniment es durà a terme a les instal·lacions de l’Ateneu de Bétera (Plaça del Mercat, 5).

D’altra banda, l’entitat ha programat per a este diumenge, 11 de desembre, una passejada al costat dels amics i amigues d’El Camí al País Valencià. Aniran des de Montcada fins a Bétera, sense deixar de veure en cap moment la Calderona. Faran una visita guiada al jaciment ibèric del Tos Pelat, al poblat àrab de Bufilla i a la Vila romana de L’Horta Vella. Per a finalitzar l’any, dinaran paella a l’Ateneu.

La inscripció és obligatòria amb el codi QR o a la pàgina web de l’Ateneu (activitat gratuïta per a les persones associades a l’Ateneu. Les no associades hauran de pagar les quotes a El Camí). També podeu inscriure-vos fent clic ací: Inscripció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia